Jualan Pertengahan Tahun vivo x LazMall 7.7

Hari ini, vivo Malaysia memulakan Jualan Pertengahan Tahun vivo x LazMall 7.7, menawarkan tawaran hebat terhad kepada pelanggan dengan diskaun sehingga RM1,600 * dan bonus Lazada hingga RM329 hingga 7 Julai 2021. Pelanggan boleh menikmati penghantaran percuma untuk pembelian telefon pintar mereka di kedai perdana rasmi vivo di LazMall.


Sepanjang tempoh Jualan Pertengahan Tahun vivo x LazMall 7.7, pelanggan boleh membeli telefon pintar vivo dengan harga serendah RM359 *. Peranti siri vivo Y terbaru – Y12A dilengkapi dengan bateri besar 5,000mAh dan AI Dual Camera yang disokong oleh pelbagai ciri yang direka untuk penggambaran setiap hari, kini boleh dibeli pada harga RM529.

Eksklusif di Lazada, siri V selfie telefon pintar vivo – V20 kini boleh dibeli pada harga RM999 * pada 7 Julai, dari jam 12 pagi hingga 2 pagi, untuk meraikan Tawaran Mega Crazy Brand Crazy 7,7 Jualan Pertengahan Tahun yang menakjubkan.

Pelanggan boleh menikmati diskaun 77% dengan perbelanjaan minimum RM1, had RM5, dan menebus baucar diskaun sehingga RM70 dengan perbelanjaan minimum RM100, dengan terma dan syarat terpakai.

Selain itu, pengguna yang membeli telefon pintar vivo terpilih akan menerima hadiah percuma * bernilai hingga RM399, termasuk beg cuci premium, kantung pembersih, klip topeng dan skala berat, sementara stok masih ada. Pada masa yang sama, mereka yang membeli siri vivo X60 atau V21 berhak menikmati Jaminan Lanjutan 1 tahun dan Perlindungan Retak Skrin 1 tahun bernilai RM399.
Kumpulkan Bonus Lazada anda: 5 – 7 Julai 2021
Langkah 1: Pembeli untuk mengumpulkan Lazada Bonus pada 5 hingga 7 Julai
Langkah 2: Bonus Lazada yang terkumpul dikumpulkan dalam baki akaun
Langkah 3: Semak imbas item di kedai rasmi vivo dan tambahkan ke troli
Langkah 4: Lihat item yang dipilih pada Hari Mega (7 Julai)

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai vivo Malaysia atau Jualan Pertengahan Tahun vivo x LazMall 7.7, sila lawati Halaman Facebook Rasmi vivo Malaysia, atau kedai perdana rasmi vivo di LazMall.

  • Terma dan syarat terpakai, sementara stok masih ada.
Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts