Kempen Baharu UNIQLO “LifeWear: Made for All”

Gedung pakaian global UNIQLO melancarkan “LifeWear: Made for All”, kempen multimedia yang menampilkan wawancara peribadi dan mendalam dengan legenda tenis Roger Federer, artis NYC terkenal Futura, juara tenis meja UNIQLO Team Sweden, Anna-Carin Ahlquist, Pengarah Artistik Uniqlo U Christophe Lemaire Pusat R&D Paris UNIQLO, rakan misi sosial syarikat, dan suara lain dari seluruh dunia.

LifeWear adalah falsafah UNIQLO yang unik mengenai pakaian, berdasarkan kepercayaan bahawa reka bentuk yang rasional dan sangat baik, ditambah dengan teknik pengeluaran moden yang terbaik, menghasilkan pakaian berkualiti tinggi dan berpatutan yang memenuhi keperluan gaya hidup setiap orang. Falsafah praktikal ini menggarisbawahi bagaimana UNIQLO memandang dunia, dan LifeWear membimbing syarikat dalam semua perkara yang dilakukannya – dari membuat pakaian yang boleh dipertingkatkan dan meningkatkan kehidupan sehinggalah kepada usaha-usaha sekitar kemampanan dan penglibatan masyarakat.

“Saya menyokong falsafah LifeWear syarikat. Misi LifeWear melangkaui penciptaan pakaian berkualiti – ini mengenai meningkatkan kehidupan semua orang, di seluruh dunia. ” Roger Federer, Duta Jenama Global UNIQLO

Tonton filem pendek dan terokai wawancara untuk mendengar kisah individu dan mengetahui tentang apa yang dimaksudkan dengan LifeWear kepada pekerja dan rakan UNIQLO. Melalui pandangan mereka, syarikat melihat bagaimana LifeWear relevan dengan semua orang, di mana sahaja, dalam situasi sehari-hari – dari permainan bola sepak jalanan NYC yang penuh semangat hingga pengabdian pasukan penyelamat Milanese Alpine. Ini dan kisah-kisah inspirasi lain menunjukkan bahawa LifeWear adalah kekuatan positif untuk membantu orang menjalani kehidupan yang lebih baik.

LifeWear: Made for All

Lawati laman web khas di uniqlo.com/LifeWearStories dan ikuti @uniqlo untuk mengalami
keindahan ringkas mesej LifeWear.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts

Live Updates COVID-19 CASES