Koleksi Hana Tajima Musim Luruh/Panas UNIQLO 2021 Meraikan Keselesaan, Kesederhanaan, dan Identiti Diri untuk Mengubah Gaya Hidup

UNIQLO, gedung pakaian global Jepun, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melancarkan koleksi HANA TAJIMA FOR UNIQLO Luruh/Panas 2021 mulai 9 April di kedai UNIQLO terpilih dan melalui uniqlo.com. Koleksi terbaru dari kolaborasi dengan pereka fesyen yang berpusat di New York, Hana Tajima mengungkapkan kepelbagaian budaya dunia melalui gaya elegan, keselesaan, perhatian terhadap perincian, dan reka bentuk universal. Garisnya serba boleh dan untuk wanita dari semua peringkat umur.

Mengomentari koleksi itu, Hana Tajima menyatakan bahawa, “Apa yang kita pakai dapat memungkinkan kita untuk sepenuhnya menghuni sisi tertentu dari siapa kita. Hari-hari kita menjadi semakin padat dengan pelbagai bahagian kehidupan kita yang ada di tempat yang sama. Melalui keselesaan dan kesederhanaan, saya mahu pakaian ini memberi ruang dan memberi ruang kepada kita untuk beralih dengan mudah antara bahagian-bahagian diri kita yang berbeza, sehingga kita dapat memperoleh kembali identiti.

Penawaran Luruh/Panas 2021 mencerminkan pendekatan Cik Tajima terhadap realiti harian ini. Garis tersebut mengakui bahawa ketika masyarakat menjadi lebih beragam dan matang, pakaian berkembang dari gaya stereotaip untuk acara individu ke arah barang yang dapat diakses secara universal untuk semua aspek kehidupan, sehingga menjadikan setiap hari lebih selesa untuk mengubah gaya hidup. Linen Rayon ada dalam segalanya, dari bahagian bawah hingga pakaian luar, kerana ia tetap tegak sambil menggantungkan pakaian dengan baik. Pelaut yang sejuk dan bergelombang membolehkan seluar pergelangan kaki mengikuti kontur badan dan gaun musim panas untuk menonjolkan kewanitaan dengan siluet berkobar. Blaus mengikut trend terperinci halus, dan lut lembut. Garis itu juga menampilkan corak geometri lembut ikonik. Garis dan warna organik merangkumi tekstur kain, semuanya untuk menunjukkan keanggunan dan keselesaan koleksi.

Koleksi ini boleh didapati di semua butik UNIQLO Fahrenheit88, Kedai KLCC UNIQLO, Kedai Mall UNIQLO IOI dan uniqlo.com

Barisan Harga Produk
Pakaian luar RM249.90

Stoles RM59.90
Seluar dan skirt RM129.90 – Rm149.90

AIRism Hijab RM39.90
Pakaian RM79.90 – RM149.90

AIRism Headband RM19.90
Baju dan blaus RM129.90

T-Shirt Leher Tinggi AIRism RM49.90

Nota: Harga mungkin berbeza dari harga paparan sekarang.

Laman Web Khas
https://www.uniqlo.com/hanatajima/21ss/my/

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts