Nu Skin Tetap Jenama No.1 Sistem Peranti Kecantikan Dunia

Nu Skin, peneraju global dalam produk kecantikan dan kesihatan yang inovatif yang dikuasakan oleh platform peluang perniagaannya yang dinamik, telah menjadi jenama nombor satu di dunia untuk sistem peranti kecantikan selama empat tahun berturut-turut oleh Euromonitor International Ltd., yang menerbitkan penyelidikan pasaran paling komprehensif di dunia pada industri penjagaan kulit.

“Kami telah mengambil pendekatan inovatif di pasar alat kecantikan rumah yang berkembang pesat dengan menawarkan sistem peranti yang menggabungkan serum dan rawatan yang dirumuskan secara ilmiah dengan alat kecantikan,” kata Ryan Napierski, presiden. “Kami percaya ketegasan saintifik ini dalam penyampaian peranti dan bahan adalah kekuatan unik yang tidak dapat digandakan oleh jenama kecantikan lain. Kami terus mengukuhkan kedudukan terdepan dalam industri kami dengan memperkenalkan peranti baru dan peta jalan yang merangkumi peranti bersambung untuk memperibadikan pengalaman pelanggan dan menggabungkan peranti kami dengan suplemen pemakanan Pharmanex kami untuk hasil yang terbukti secara saintifik yang menangani kecantikan dari dalam dan luar . “

Firma penyelidikan global termasuk Euromonitor, Mintel dan Kline semuanya melaporkan pertumbuhan alat kecantikan anti-penuaan pada tahun 2020 di pasaran utama termasuk A.S. dan China. Begitu juga, portfolio sistem peranti kecantikan Nu Skin membantu mendorong pertumbuhan pendapatan pada tahun 2020 dan peningkatan pangkalan pelanggan syarikat kepada lebih daripada 1.5 juta pengguna. Sebagai sebahagian daripada pengalaman digital interaktif Nu Skin’s EmpowerMe, pelanggan boleh menggunakan alat Perundingan Kulit VERA untuk mencari produk, peranti dan barang habis pakai yang sesuai untuk keperluan penjagaan kulit mereka dengan mudah. Oleh kerana pelanggan mengalami faedah penjagaan kulit yang dapat mereka perolehi dari salah satu alat kecantikan syarikat, ini memberi peluang kepada mereka untuk terus menggunakan dan terlibat dalam pelbagai rawatan khusus di masa depan.

Nu Skin menawarkan portfolio inovatif alat kecantikan pemenang anugerah termasuk penambahan terbarunya, ageLOC Boost, yang menampilkan teknologi mikro cryptocurrency nadi yang unik dan berubah-ubah yang mengaktifkan kulit untuk cahaya semula jadi. Di samping itu, keluarga peranti Nu Skin merangkumi: ageLOC Galvanic Spa®, ageLOC Body Spa, Nu Skin Facial Spa, ageLOC Me®, ageLOC LumiSpa® dan ageLOC LumiSpa Accent untuk menangani pelbagai masalah penjagaan kulit teratas pengguna seperti kecerahan, pembersihan , pengencangan, penghidratan, jerawat dan penampilan garis dan kedutan.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati www.nuskin.com. Jangan terlepas apa-apa, dan ikuti perbualan kami di Facebook dan Instagram Nu Skin.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts