Rancangan menarik sepanjang November di Saluran Fox dan Nat Geo

Nah, inilah masanya untuk kita catch up dengan rancangan-rancangan menarik di Astro dan Unifi TV menerusi saluran FOX, FOX Life, FX, FOX Action Movies dan Nat Geo Wild, dalam bekerja dari rumah, luangkan masa untuk bersantai menonton rancangan bersiri ini yang pastinya menghiburkan seisi keluarga!

The Good Doctor S4

Tayangan Perdana 3 Nov dan setiap Selasa jam 10 malam di FOX Life (Astro CH 723 (SD) / 703 (HD), Unifi TV CH 455 (HD))

Dr. Shaun Murphy, pakar bedah muda dengan autisme dan sindrom savant, berpindah dari kehidupan desa yang tenang untuk bergabung dengan unit pembedahan hospital St. Bonaventure yang berprestij.

Reprisal 

Tayangan perdana pada 11 November dan setiap hari Rabu jam 10 malam di FX (Astro 713 (HD), Unifi TV CH 454 (HD))

Dibiarkan mati oleh abang jenayahnya dan gengnya, Doris berusaha untuk membalas dendam. Ketika bankroll misinya terancam, dia mengambil masalah ke tangannya sendiri, menyusup geng tersebut untuk menjatuhkan mereka dari dalam. Femme fatale ini dilakukan dengan satu pembunuhan.

S.W.A.T. S4 

Tayangan Perdana 12 Nov dan setiap Khamis jam 9 malam di FOX (Astro 704 (HD), Unifi TV CH 453 (HD))

Terpisah antara kesetiaan ke tempat dia dibesarkan dan kesetiaan kepada saudara-saudaranya dengan warna biru, S.W.A.T. yang baru dilantik sarjan Daniel Harrelson mempunyai segala yang diperlukan untuk merapatkan jurang antara kedua dunianya.

FILEM BLOCKBUSTER

Don’t Breathe 

Tayangan Perdana 25 Nov jam 10 malam pada Filem Aksi FOX (Astro 415 (HD), Unifi TV CH 402 (HD))

Berharap untuk pergi dengan kekayaan besar, sekumpulan pencuri masuk ke rumah orang buta yang tidak begitu berdaya seperti yang dia nampak.

Underwater 

Tayangan Perdana 21 Nov jam 9 malam di Filem FOX (Astro CH 433 (SD) / 413 (HD), Unifi TV CH 401 (HD))

Krew penyelidik lautan yang bekerja untuk syarikat pengeboran laut dalam berusaha untuk selamat setelah gempa misteri menghancurkan kemudahan penyelidikan dan pengeboran air dalam mereka yang terletak di dasar Parit Mariana.

Jexi 

Tayangan Perdana 28 Nov pada pukul 9 malam di Filem FOX (Astro CH 433 (SD) / 413 (HD), Unifi TV CH 401 (HD))

Dalam komedi romantis ini, telefon pintar yang sedar diri dengan pembantu maya yang disuarakan wanita menjadi emosional kepada pemiliknya yang canggung.

Behind Bars

For Life

Tayangan perdana Musim 1 pada 10 Nov dan Isnin hingga Jumaat pada pukul 9:50 malam, Tayangan perdana Musim 1 pada 19 November dan setiap Khamis jam 9:50 malam di FOX (Astro 704 (HD), TV Unifi CH 453 (HD))

Seorang banduan menjadi peguam dan mula membicarakan kes-kes untuk tahanan lain sambil berjuang untuk menjatuhkan hukuman seumur hidupnya atas kesalahan yang tidak dilakukannya.

Interrogation

Episod baru setiap Jumaat jam 10 malam di FX, Finale pada 27 Nov (Astro 713 (HD), Unifi TV CH 454 (HD))

Satu siri jenayah yang benar berdasarkan kes yang melebihi 20 tahun, di mana seorang pemuda didakwa dan disabitkan dengan kesalahan membunuh ibunya. Setelah dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup, dia terus berjuang untuk membuktikan tidak bersalah. Untuk mendorong penonton mengikuti bukti seperti detektif kes sejuk, episod 2 hingga 9 akan disiarkan dalam urutan yang tidak teratur.

DUNIA DI MATA KITA

Rebuilding Paradise

Tayangan Perdana 14 Nov jam 10 malam di National Geographic (Astro CH 571 (SD) / 551 (HD), Unifi TV CH 508 (HD))

Pada pagi 8 November 2018, ribut api besar melanda kota Paradise, California yang indah. Pada saat ia dipadamkan, ia telah membunuh 85 orang, mengungsi 50,000 penduduk dan memusnahkan 95% struktur tempatan. REBUILDING PARADISE adalah kisah yang kuat untuk bertahan dalam menghadapi tragedi, ketika masyarakat yang dilanda bencana datang bersama untuk memulihkan apa yang hilang dan mula memikirkan semula dan merangkul masa depan.

Breakthrough: Virus Fighters 

Tayangan perdana pada 26 Nov jam 9 malam di National Geographic (Astro CH 571 (SD) / 551 (HD), Unifi TV CH 508 (HD))

Para saintis, pemburu virus, detektif perubatan dan tokoh masyarakat memerangi virus dengan pantas.

EKSPLORASI DAN PERCUTIAN

Best in the world Japan – Hiroshima and Yamaguchi

Tayangan Perdana 5 Nov jam 10.25 malam di Nat Geo People (Astro CH 710 (HD), Unifi TV CH 511 (HD))

Di hujung barat daya Pulau Honshu adalah wilayah Chugoku. Walaupun berada di jalan yang baik, anda akan dapati kawasan ini penuh dengan pemandangan dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Razif mengakhiri pengembaraannya di Jepun dengan berkembang, mengunjungi kuil terapung, mencicipi beberapa tiram Hiroshima yang cantik, dan menentang kematian oleh fugu!


DUNIA HAIWAN

Zoo babies

Tayangan Perdana 10 Nov jam 8.30 malam di Nat Geo Wild (Astro CH 570 (SD) / 550 (HD), Unifi TV CH 508 (HD))

Bayi haiwan yang sangat digemari sukar ditentang dengan penampilannya yang sangat comel dan telatah yang sama menggemaskan. Aksi humor dan naratif ini berdasarkan pada satu hari dalam kehidupan beberapa wajah termuda dan segar di dunia.

Foto: Ihsan Fox

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts