Rias Momen Raya Anda Bersama UNIQLO

Semua keluarga Muslim di seluruh negara kini sedang bersiap-siap untuk menghadapi bulan puasa Ramadan, yang berakhir dengan perayaan Hari Raya Puasa pada bulan Mei, UNIQLO melancarkan koleksi Raya untuk memenuhi keperluan orang ramai untuk majlis bersyukur ini. Bertemakan Bersyukur untuk Setiap Momen, Keperluan Asas untuk Setiap Acara, koleksi Raya tahun ini dibuat dari pelbagai jenis kain, termasuk katun, rayon dan jersi regangan yang memberikan keselesaan utama dengan keanggunan sederhana. Ia hadir dalam pelbagai pilihan untuk lelaki dan wanita dan akan tersedia di kedai UNIQLO di seluruh negara dan dalam talian di uniqlo.com mulai sekarang.

Sorotan koleksi lelaki termasuk Baju Melayu Dry Easy Care dengan kolar tanpa lengan dan kolar berdiri dan Baju Motif Batik. Baju Melayu diperbuat daripada bahan jersi regangan yang memberikan kelembutan dan keselesaan serta padanan yang rata untuk memberi anda siluet yang ramping. Baju inovatif ini mengeringkan peluh dengan cepat untuk keselesaan tahan lama dan cepat kering dan tahan kedut.

Baju Motif Batik lelaki dibuat dengan kain lap kapas yang halus, yang dicuci terlebih dahulu dan disikat untuk memberikan rasa lembut dan elegan. Ini adalah keseimbangan ketahanan dan kilauan yang sempurna untuk fabrik yang bagus untuk disentuh. Menampilkan pelbagai motif dan warna batik yang menakjubkan, mereka dapat dipasangkan dengan mudah dengan seluar pergelangan kaki pintar atau seluar Ultra ringan untuk penampilan yang santai dan bergaya.

Begitu juga, UNIQLO menawarkan pilihan Koleksi Batik kepada wanita, yang menggabungkan blaus kerah lengan panjang dan skirt panjang dalam cetakan yang cantik. Oleh kerana mereka hadir dalam berbagai warna, mereka memberikan fleksibilitas kepada wanita untuk mencocokkan atau membezakan warna atas dan bawah untuk melengkapkan penampilannya di Raya.

Koleksi wanita juga menyertakan Rayon Tunic dengan rekaan halus untuk memberikan keselesaan dan menonjolkan aksen femininnya untuk penampilan elegan yang sederhana

Aktiviti Kempen Raya

17 April hingga 23 Mei: 10,000 Cara untuk Membantu

Inisiatif ini adalah sebahagian daripada konsep Re.UNIQLO kami untuk menghidupkan pakaian baru ke dalam pakaian UNIQLO dengan menggunakan semula mereka untuk mengenakan orang yang memerlukan sambil memberi inspirasi rasa terima kasih selama musim pemberian ini. Untuk mengumpulkan pakaian UNIQLO terpakai dari pelanggan di kedai kami di seluruh negara, dengan tujuan mengumpulkan 10,000 keping untuk komuniti gelandangan dan kurang mampu di seluruh Malaysia.

Untuk menyumbang bersama pelanggan kami, UNIQLO juga akan menyumbangkan 10,000 topeng AIR untuk membantu para gelandangan tetap selamat dan dilindungi

30 April hingga 6 Mei: Hadiah Pakej Raya yang Boleh Digunakan Semula

Dapatkan paket Raya yang boleh digunakan semula ** dengan pembelian minimum RM300 di mana-mana kedai runcit dan kedai dalam talian UNIQLO. Dengan tujuan untuk mengurangkan penggunaan kertas, paket hijau lestari ini dibuat oleh pelajar dan ibu-ibu pelarian di Sew X Dignity, sebuah syarikat sosial di bawah Dignity for Children Foundation yang menawarkan barang berkualiti tinggi dan dijahit dengan baik yang terbuat dari fabrik dan kain tempatan . Keuntungan kembali ke Dignity for Children Foundation untuk menyokong pendidikan dan transformasi golongan muda yang kurang bernasib baik dan terpinggir.

7 hingga 13 Mei: AIRism Mask Giveaway

Dengan wabak COVID-19 yang masih luas, kesihatan dan keselamatan akan terus diingat ketika Malaysia menyambut Hari Raya. UNIQLO juga memberikan topeng AIRism yang dapat digunakan kembali * dengan pembelian RM250 dalam satu transaksi.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai koleksi Raya UNIQLO Malaysia, sila ke laman web rasmi kami di www.uniqlo.com/my dan Facebook di www.facebook.com/uniqlomy.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts