Telefon Pintar VIVO Dengan Jaringan Prihatin Bersama Hotlink Postpaid

Vivo Malaysia telah bekerjasama dengan Hotlink Postpaid untuk Program Jaringan Prihatin, dalam usaha menutup jurang pendapatan dan jurang digital di Malaysia. Dari 5 Mei hingga 31 Julai 2021, rakyat Malaysia yang layak untuk program Bantuan Prihatin Rakyat (BPR), boleh menuntut sehingga RM300 dalam bentuk subsidi telefon pintar atau tablet atau subsidi bil RM180 di bawah Program Jaringan Prihatin oleh Hotlink.

Pelanggan boleh mendapatkan vivo Y12s atau Y20 dari harga serendah RM1, dan menjimatkan sehingga RM180 pada pelan Hotlink Postpaid 60:
• Y12s (3GB RAM + 32GB ROM) – RM1 * (harga asal: RM499)
• Y20 (RAM 4GB + ROM 64 GB) – RM99 * (harga asal: RM599)

Selain itu, pelanggan dapat menikmati internet Prihatin berkelajuan tinggi 60GB setiap bulan untuk semua penggunaan, dengan syarat dan ketentuan berlaku. Terdapat di semua kedai Maxis / Hotlink.

Ikuti beberapa langkah mudah di bawah ini untuk memeriksa kelayakan anda untuk menuntut subsidi Jaringan Prihatin:
Langkah 1: Periksa kelayakan anda di Maxis / Hotlink / Hotlink Postpaid App (pengguna Maxis / Hotlink) ATAU https://bpr.hasil.gov.my/ (Bukan pengguna).

  • Lihat www.maxis.com.my/jp untuk panduan langkah demi langkah.
    Langkah 2: Daftar pelan Hotlink Postpaid 60 dan pilih telefon pintar vivo
    Langkah 3: Buat pesanan
    Untuk maklumat lebih lanjut mengenai program Jaringan Prihatin oleh Hotlink, kunjungi kedai Maxis, kedai Hotlink, atau laman web rasmi Maxis / Hotlink yang berdekatan.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts