Kongsikan Cinta Anda kepada Guru TikTok Malaysia dengan #TerimaKasihGuru!

2020 telah menjadi tahun yang menarik bagi semua orang, dengan banyak perubahan dalam kehidupan seharian kita, dari cara kita bekerja, hidup, bermain, dan yang paling penting – belajar. Tahun ini, TikTok membawa kandungan pendidikan ke tahap yang baru dengan #TikTokGuru, di mana pembelajaran perjalanan menarik kami di TikTok bermula.

Sebagai platform yang didedikasikan untuk ekspresi kreatif, TikTok memberi kuasa kepada rakan-rakan kita di Malaysia dengan banyak kaedah inovatif untuk belajar dan berkongsi maklumat yang berguna kepada masyarakat. Terima kasih kepada TikTok Gurus yang dikasihi, kami dapat memperoleh pengetahuan mengenai penjagaan kesihatan / penjagaan kulit, sains, petua perniagaan, penjagaan gigi, dan banyak lagi!

Sebagai tanda penghargaan kami kepada semua Guru TikTok berbakat di luar sana, kami ingin mengucapkan #TerimaKasihGuru kerana menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan dapat diakses oleh semua orang! Tunjukkan seberapa banyak Guru TikTok ini telah mengajar dan memberi inspirasi kepada anda dan ajukan kepada anda sebarang soalan yang membakar anda dengan mengemukakannya secara LIVE dari 8 Disember hingga 13 Disember dengan jadual di bawah.

Jadi, tunggu apa lagi? Dapatkan TikTok sekarang untuk mengikuti pencipta Malaysia yang luar biasa ini dan sertai kegembiraan pendidikan LIVE minggu ini!

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts

Live Updates COVID-19 CASES