UNIQLO Lancar Butik Kendiri pada 18 Disember di DA Square, Malaysia

Kedai tepi jalan UNIQLO adalah format kedai yang sangat popular di Jepun dan Asia. Memberikan pengalaman membeli-belah yang baru untuk pelanggan di kawasan setempat, kedai DA Square akan berhubung rapat dengan komuniti untuk pengalaman membeli-belah yang lebih peribadi dan lebih selesa. 

UNIQLO bersedia menyambut pelanggan pertama pada pelancaran kedai tepi jalan pertamanya di Malaysia. Terletak di DA Square, Damansara Avenue di Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur, kedai baru akan dibuka pada 18 Disember, jam 10 pagi. Sebagai pusat komuniti setempat, kedai tepi jalan baru akan membawa pelbagai pakaian LifeWear UNIQLO untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. Ia juga akan menampilkan item UNIQLO lain yang disukai, seperti set Tempat tidur AIRism dan UTme! – perkhidmatan mencetak t-shirt dan pelekat khas di mana pelanggan dapat membuat reka bentuk UT asli mereka sendiri, menggabungkan gambar dan teks.

Untuk menyambut pelanggan di butik terbaharunya, UNIQLO akan memberikan beg barang khas kepada 500 pelanggan pertama yang akan dimasukkan pada tiga hari pertama operasi (1500 keseluruhan). Salah satu barang baru dalam beg barang itu adalah pemegang kad denim yang dikitar semula, yang dibuat secara lestari oleh ibu yang kurang bernasib baik menggunakan bahan yang tersisa dari seluar jeans di kedai UNIQLO.

Untuk jangka masa yang sama, setiap pelanggan yang melakukan pembelian RM200 atau lebih dalam satu transaksi akan menerima beg tote Fall-Winter UNIQLO 2020. Hadiah terhad ini tersedia sementara stok masih ada. Waktu operasi UNIQLO DA Square adalah dari jam 10 pagi hingga 10 malam setiap hari. Tempat letak kenderaan yang sama disediakan untuk pelanggan di luar bangunan kedai, termasuk tempat untuk orang kurang upaya.

Kedai tepi jalan UNIQLO DA Square akan dibuka secara rasminya pada Jumaat, 18 Disember bertempat di alamat, Dataran UNIQLO DA A-G-1, Lot 2005, Persiaran Perdana, Bandar Sri Damansara PJU 9, 52200 Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai apa yang diharapkan semasa pembukaan kedai tepi jalan UNIQLO DA Square, pergi ke laman web rasmi: www.uniqlo.com Facebook: www.facebook.com/uniqlo.my/ dan Instagram: www.instagram.com/uniqlomyofficial/

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts