UNIQLO Lancar Butik Tepi Jalan Pertama di Malaysia Dengan Tawaran Istimewa Tiga Hari untuk Meraikan

UNIQLO DA Square merupakan butik tepi jalan pertama di Malaysia yang dibuka pada hari Jumaat, 18 Disember 2020 kepada pelanggan yang menunggu dengan penuh semangat untuk masuk. Kedai baru, yang terletak di Bandar Sri Damansara, meraikan pembukaannya dengan tawaran istimewa selama tiga hari untuk menyambut pelanggan pertama. Dari 18-20 Disember, 500 pelanggan pertama yang memasuki kedai setiap hari akan menerima beg barang, dan setiap pelanggan yang membuat pembelian RM200 atau lebih dalam satu transaksi akan menerima beg tote UNIQLO U.

Yuki Yamada, Ketua Pegawai Eksekutif UNIQLO Malaysia dan Singapura menyatakan, “Butik DA Square seluas 15.100 kaki persegi dirancang dengan teliti untuk memastikan ruang dan aksesibilitas yang cukup untuk semua orang, termasuk keluarga dengan anak-anak, orang tua dan orang kurang upaya. Dengan bahagian dalamannya yang terbuka dan lapang, kedai ini menawarkan pengalaman membeli-belah yang menyegarkan untuk pelanggan. Malah pelanggan yang biasa dengan produk UNIQLO dapat dengan cepat mencari apa yang mereka mahukan, dengan paparan lengkap dari setiap kategori produk dan bahagian lantai belanja yang terancang dan mudah dilayari ”.

Malaysia adalah negara kelima di luar Jepun dan ketiga di Asia Tenggara yang membuka butik jenis tepi jalan, dan mengikuti pelancaran yang berjaya di Korea Selatan, Taiwan, Thailand dan Filipina. Kedai tepi jalan UNIQLO terletak di lokasi yang strategik untuk berfungsi sebagai kedai dekat dengan rumah bagi pelanggan di kawasan bandar yang berdekatan, memberikan peluang kepada penduduk tempatan untuk menikmati perjalanan cepat dan mudah ke UNIQLO. Beberapa sorotan dan ciri UNIQLO DA Square termasuk:

• Satu-satunya kedai yang boleh memuatkan pelbagai tempat tidur AIRism;

• Kedai kedua (selepas UNIQLO Fahrenheit 88) yang menampilkan UTme! sudut, yang menawarkan perkhidmatan penyesuaian reka bentuk pelekat dan percetakan untuk kemeja-T dan beg tote;

• Sudut Kesinambungan untuk menganjurkan pembuatan pakaian secara lestari dan mendidik pelanggan tentang bagaimana mereka dapat bekerjasama dengan UNIQLO untuk menyumbang kepada masyarakat yang lebih lestari dengan mengambil bahagian dalam inisiatif kitar semula; dan

• Paparan pelbagai kategori produk, seperti alas tidur AIRism, pakaian dalam lelaki & wanita, pakaian bersalin, pakaian bayi dan anak-anak, dan beg, kasut dan Stokin kaki!

Waktu operasi UNIQLO DA Square adalah dari jam 10 pagi hingga 10 malam setiap hari. Tempat letak kenderaan yang sama disediakan untuk pelanggan di luar bangunan kedai, termasuk tempat untuk orang kurang upaya. 

Butik tepi jalan UNIQLO DA Square Pembukaan Khas: 18-20 Disember 

Alamat: Dataran UNIQLO DA A-G-1, Lot 2005, Persiaran Perdana, Bandar Sri Damansara PJU 9, 52200 Kuala Lumpur 

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kedai tepi jalan UNIQLO DA Square, lawati laman web rasmi: www.uniqlo.com Facebook: www.facebook.com/uniqlo.my/ dan Instagram: www.instagram.com/uniqlomyofficial/

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts