UNIQLO Lancar Koleksi UT Manga Demon Slayer

Gedung pakaian global UNIQLO hari ini mengumumkan bahawa mereka akan melancarkan koleksi UT dua set pada bulan Ogos bagi meraikan siri Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. UT (T-shirt UNIQLO) menawarkan pelbagai grafik budaya pop dan seni asli dari seluruh dunia yang membolehkan pemakainya untuk menyatakan keperibadian mereka. Siri Demon Slayer telah mencatatkan 80 juta salinan yang beredar di seluruh dunia sejak debutnya pada tahun 2016 di majalah Shonen Jump Weekly Shueisha. Koleksi ini yang terdiri daripada lapan reka bentuk, berharga RM39.90. Koleksi ini akan tersedia di semua kedai UNIQLO di seluruh Malaysia dan di laman rasmi uniqlo.com/my.

Kumpulan pertama dalam koleksi akan mula dijual pada hari Isnin, 24 Ogos 2020, dengan UT unisex yang mempamerkan pelbagai ilustrasi manga. Antara reka bentuknya adalah salah satu protagonis Tanjiro Kamado dalam aksi berpose tanda tangan. UT lain menggambarkan Muzan Kibutsuji, penjahat utama dalam siri ini, serta pelbagai watak tersayang dari francais. Beberapa UT juga menghasilkan cetakan di bahagian belakang dengan ilustrasi yang menggabungkan seni sampul dari manga, menjadikan barang-barang yang mesti dimiliki ini untuk peminat Demon Slayer.

Set kedua, yang tersedia pada bulan September 2020 yang akan menampilkan ilustrasi anime watak utama dari Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train, yang akan dilancarkan di Jepun pada bulan Oktober tahun ini. UNIQLO merancang untuk melancarkan barisan lengkap pada hari Isnin, 14 September 2020.

Anda boleh layari terus ke laman web khas:
https://www.uniqlo.com/my/store/campaign/ut-collections/manga-ut-demon-slayer.html

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts