UNIQLO Lancar Pakaian Edisi Roger Federer

UNIQLO, gedung pakaian global Jepun, hari ini mengumumkan pakaian permainan replika baru untuk gaya yang akan dipakai oleh Roger Federer pada Terbuka Perancis 2021 *. Pakaian permainan ini dirancang dan dikembangkan di UNIQLO Paris R&D Center, yang diketuai oleh Christophe Lemaire, dengan berunding dengan atlet. Ini akan merangkumi saiz kanak-kanak. Cap RF ikonik Federers juga akan ditawarkan dalam dua pilihan warna untuk menyesuaikan dengan pemakaian permainan. Item akan tersedia di kedai UNIQLO terpilih dan melalui kedai dalam talian uniqlo.com, mulai Isnin, 24 Mei.

Komen Roger Federer: Pasukan reka bentuk UNIQLO dan saya telah mengusahakan pakaian ini selama lebih dari setahun sekarang, dan kami gembira akhirnya dapat menunjukkan kepada anda ketika saya kembali ke tenis akhir bulan ini. Kami harap anda setuju warnanya sesuai dengan tanah liat merah dan Paris yang indah pada musim bunga. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan untuk kerja keras mereka, dan saya berharap dapat berjumpa dengan semua orang dalam masa terdekat. “

Model Roger Federer: Model Roger Federer memberikan kesan sederhana namun kuat, warna utamanya berwarna merah terang mengingatkan gelanggang tanah liat yang terkenal, dengan aksen biru tua di kolar, lengan, dan pangkal. Haus itu diperbuat daripada bahan pengeringan cepat-kering DRY-EX, dan tiga jenis jalinan pemetaan yang berlainan di kawasan rawan peluh untuk peningkatan sesak nafas dan sokongan maksimum semasa bermain sengit.

  • Terbuka Perancis 2021 bermula pada hari Ahad, 30 Mei

DRY-EX terbuat dari poliester kitar semula: Salah satu inisiatif kelestarian yang dilaksanakan di UNIQLO adalah pengembangan produk DRY-EX yang diperbuat daripada serat poliester yang dikitar semula dari botol PET. Bahan unik ini dimungkinkan melalui kerjasama dengan Toray Industries, salah satu syarikat inovasi serat dan bahan terkemuka di dunia. Teknologi penapisan baru untuk menghilangkan kekotoran dalam botol PET kitar semula memungkinkan pengeluaran serat khas berkualiti tinggi. Bahan baru mengekalkan fungsi pelembapan kelembapan DRY-EX, sambil memberikan tahap keselesaan yang membolehkan pemain melakukan yang terbaik.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts

Live Updates COVID-19 CASES