UNIQLO LifeWear Musim Luruh/Sejuk 2020

Gedung pakaian Jepun, UNIQLO hari ini telah melancarkan koleksi Life Winter 2020 Fall Winter dengan reka bentuk yang lebih canggih, tekstur lebih selesa, dan pakaian berkualiti lebih tinggi yang menyumbang kepada esok yang lebih baik dan lebih mampan.

Konsep LifeWear saling menghubungkan pelbagai perspektif. Keindahannya, reka bentuk sederhana, bahan berkualiti tinggi, dan perhatian terhadap perincian memberikan keselesaan dan menjadikan kehidupan seharian menjadi lebih baik. Dengan tema Kelestarian Bandaraya, LifeWear musim ini menggarisbawahi pentingnya untuk terus menyumbang kepada masa depan yang lebih baik dengan meminimumkan kesan persekitaran terhadap pakaian sambil memenuhi keperluan harian orang. Sejajar dengan perspektif ini, kami juga telah menjalankan projek-projek yang sedang berlangsung di seluruh dunia yang memanfaatkan teknologi inovatif dalam usaha untuk mengatasi masalah sosial.

Tiga elemen penting dikemas kini untuk kehidupan yang lebih baik untuk menyediakan pelbagai pakaian luar biasa yang dapat diakses oleh semua orang.

Aktiviti luar
Kategori ini menggabungkan prestasi luar biasa dengan elemen luar dengan keistimewaan pakaian jalanan untuk meningkatkan gaya hidup bandar. Ia menawarkan barang-barang yang dapat dilapis untuk meningkatkan keselesaan dalam perjalanan dan rekreasi bandar. Jaket Bulu ringan dan hangat kami yang mengandungi poliester kitar semula sangat sesuai untuk perjalanan ke destinasi tempatan yang lebih sejuk dan masuk dan keluar dari tempat dengan perubahan suhu yang drastik. Sama ada anda bersenam di luar atau menahan hujan, menghalang hujan angin dan tetap selesa dan bergaya dengan lapisan cahaya Blocktech yang tahan air dan lembap.

Kerja & Kraf
Kitar semula, kitar semula, pengurangan sisa, dan penggunaan sumber daya sepenuhnya penting untuk kelestarian sosial. Di Work & Craft, kami menawarkan pakaian kerja asli dalam gaya preppy, menawarkan penampilan minimalis sambil menekankan tekstur. Seluar Pintar kami dibuat selesa dan bergaya dengan tali pinggang regangan 2 arah, lipatan tahan lama dan bahan yang menahan keriput, (yang bermaksud kurang menyeterika dan penggunaan tenaga,) menjadikannya sempurna untuk gaya hidup aktif dan aktif. Untuk penampilan kasual yang cerdas di tempat kerja, Ultra Stretch Jeans kami yang dihasilkan secara lestari dikemas kini secara dramatik dengan lebih keanjalan untuk keselesaan yang luar biasa di tempat kerja.

Seni reka
Kami telah menjauhkan diri dari modernisme, minimalis, dan fungsionalisme dengan mengutamakan kain yang memberikan nuansa terpahat. Blaus georgette dan rok lipit yang elegan menyatukan kain bertekstur mewah dan teknik membuat pakaian yang halus. Gaya yang ringkas tetapi halus memberikan daya tarikan abadi.

Koleksi UNIQLO LifeWear 2020 Fall / Winter telah berada di cawangan butik UNIQLO di seluruh negara dan dalam talian di uniqlo.com/my mulai sekarang dan seterusnya.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts