WOW! Koleksi UTme! X Mamee Yang Dinanti!

Pelekat menarik perhatian ini akan dilancarkan secara eksklusif di UNIQLO DA Square sempena meraikan UNIQLO tahun ke-10 di Malaysia dan MAMEE kolaborasi unik ini bersama dengan salah satu jenama kegemaran rakyat Malaysia. UTme! x Koleksi pelekat MAMEE menampilkan 6 kategori dengan nostalgia MAMEE Monster yang terkenal. Blue Monster, Pink Monster, Red Monster, Mister Potato dan Mamee Noodles.

Setiap reka bentuk khusus yang anda buat semula dengan lapisan berlebihan adalah reka bentuk baru yang unik dari anda, dimungkinkan dengan teknologi. Inovasi adalah kunci untuk membuka masa depan dan kreativiti dalam seni kehidupan.

Untuk menyesuaikan T-shirt atau beg Tote, pelanggan akan dibimbing untuk menggunakan aplikasi khas pada tablet yang terdapat di UTme! sudut di UNIQLO DA Square.

Pelanggan bebas untuk melepaskan kreativiti mereka sendiri dengan bermain-main dengan pelekat untuk mencapai reka bentuk ‘Mamee’ yang mereka inginkan pada kemeja-T atau beg Tote.

UTme! dengan Mamee akan dilancarkan pada 18 Disember 2020, secara eksklusif di butik kendiri UNIQLO DA Square. Harga bagi setiap T-shirt dewasa RM79.90 (XS hingga XL), T-shirt kanak-kanak RM59.90 (110-150cm) dan juga Beg Tote RM79.90 (lebar 41.5cm dan tinggi 39cm).

Info menarik mengenai Mamee 

MAMEE-Double Decker (M) Sdn Bhd ditubuhkan di Melaka, Malaysia pada tahun 1971 dan sejak itu menjadikan dirinya sebagai nama isi rumah untuk makanan dan minuman yang menyajikan lebih daripada 50 produk termasuk kegemaran seperti MAMEE Monster Snack, Mister Potato Chips dan MAMEE Chef. Facebook: @mamee.my atau Instagram: @mamee.my

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts