Koleksi Percutian Edisi Terhad UNIQLO x Marimekko

Gedung pakaian global UNIQLO hari ini mengumumkan pelancaran Koleksi Percutian Edisi Terhad ini merupakan kolaborasi keempat terkemuka dengan rumah reka bentuk Finland Marimekko, mulai Jumaat, 27 November.

“Masa-masa yang mencabar menjadikannya lebih penting daripada sebelumnya untuk berhubungan dengan keluarga dan teman rapat musim cuti ini. Bertema gembira bersama, koleksi baru kami menggabungkan kesederhanaan khas pakaian UNIQLO dengan cetakan Marimekko yang hangat dan bersemangat untuk meraikan kebersamaan pada waktu istimewa tahun ini. Kami berharap orang di mana-mana akan merasa selesa dan selesa di barisan baru, ”kata Yuki Katsuta, Ketua R&D di UNIQLO.

“Kami bangga dapat bekerjasama dengan UNIQLO sekali lagi dalam kapsul edisi terhad yang baru ini untuk musim percutian. Bersama UNIQLO, kami berusaha untuk membuat koleksi karya-karya yang selesa dan selesa yang menampilkan cetakan dan warna Marimekko yang berani untuk memberikan kegembiraan dalam kehidupan seharian orang dalam masa-masa yang luar biasa ini, ”kata Tiina Alahuhta-Kasko, Presiden dan CEO Marimekko.

Siluet moden dengan tekstur lembut dan kaya
Inti koleksi terletak pada gaun bercetak yang menggembirakan. Gaun poplin koleksi membawa beberapa cetakan Marimekko yang paling ikonik sepanjang masa. Musim ini menyaksikan kemunculan item flanel hangat. Ia termasuk gaun dalam cetakan khas Marimekko, dengan jahitan moden dan tali pinggang yang menonjolkan pinggang. Baju dan seluar dalam cetakan Kivet dan Poppy bersaiz sesuai untuk penampilan yang santai. Di antara pelbagai potongan lain yang meningkatkan nuansa musim cuti adalah pakaian rajut merino blend premium. Siluet moden yang disempurnakan oleh palet warna yang bergaya memberi keselesaan dan keselesaan dalam kehidupan.

Fungsi UNIQLO dalam cetakan tebal
Koleksi ini penuh dengan item yang memberikan fungsi luar biasa UNIQLO. Antaranya ialah mantel Ultra Light Down dengan kolar yang diubah suai untuk penampilan yang lebih canggih. Terdapat juga Jaket Berkerudung Ultra Ringan ketika keluar dan keluar. UNIQLO telah menambahkan legging ke rangkaian HEATTECH yang berkoordinasi dengan sempurna dengan kaus kaki dan kaus kaki. Cetakan dinamik untuk item ini termasuk Lokki dan Keidas.

Hadiah yang sempurna untuk kanak-kanak
Koleksi ini juga menampilkan barang-barang kanak-kanak dengan cetakan yang menarik, antaranya Siamilaiset Sydämet dan Tarha yang bertemakan hati, corak yang diilhamkan oleh taman Nordik. T-shirt kanak-kanak perempuan merangkumi motif dada dan boleh dipakai secara solo atau berlapis dengan gaun. Potongan yang memberikan hadiah hebat termasuk Jaket Ultra Ringan Bawah Kemasan Gadis, gaun yang sesuai dengan pakaian ibu, dan pakaian baru lahir.

Koleksi Percutian Edisi Terhad UNIQLO x Marimekko ini dilancarkan pada Jumaat, 27 November 2020 dan kesemua koleksi ini terdapat di UNIQLO Fahrenheit 88 dan butik dalam talian di https://www.uniqlo.com/marimekko/20fw/my/

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts