Willow Smith Wajah Kempen Baharu Onitsuka Tiger

Jenama fesyen Jepun Onitsuka Tiger terus mempersembahkan koleksi kontemporari yang menggabungkan fesyen dengan sukan, dan warisan dengan inovasi.

Onitsuka Tiger dengan sukacitanya mengumumkan gambar kempen jenama Spring / Summer 2021 yang menampilkan duta jenama global mereka iaitu Willow Smith, yang bersambung dari tahun 2020.

Tema koleksi Onitsuka Tiger Spring / Summer 2021, yang akan dipakai Willow dalam gambar kempen ini, adalah “The Onitsuka Tiger Attitude”. Andrea Pompilio, Pengarah Kreatif Onitsuka Tiger, mengatakan bahawa teori jenama adalah untuk memberi penghormatan kepada sejarahnya dan terus berkembang dengan kreativiti dan tren.

Dalam koleksi ini, gaya Onitsuka Tiger dinyatakan tidak hanya melalui logo dan perincian tertentu yang diilhami oleh layar berlayar, tetapi juga melalui suasana intuitif. Teori Onitsuka Tiger, yang terus menyampaikan pesan tradisional dan inovatif di seluruh dunia, dan identiti Willow, yang unik dan cerdas, bergema antara satu sama lain, menghasilkan gambar kempen khas yang membolehkan penonton merasakan Onitsuka Tiger-ism yang sama sekali baru.

“Walaupun dunia berubah dengan kecepatan yang belum pernah terjadi sebelumnya, Willow terus menawarkan nilai-nilai baru kepada masyarakat tanpa kehilangan keperibadiannya yang bersinar,” kata pasukan komunikasi Onitsuka Tiger pada gambar kempen musim kedua yang menampilkan Willow.

“Untuk kempen ini, Andrea Pompilio menggunakan keindahan penting yang meluap dari dalam Willow untuk tema. Kami ingin menggambarkan koleksi ini dengan cara yang dramatik dengan memasukkan pose yoga, yang kebetulan dia bagus. Kempen ini memberi kami harapan bahawa tidak ada batasan untuk kepelbagaian fesyen, dan bahawa setiap orang dapat benar-benar menikmati fesyen dengan cara yang tersendiri, sama ada dalam perjalanan atau di rumah, tanpa mengira lokasi, usia, atau jantina. “

Komen Willow Smith Mengenai Kempen Baharu Onitsuka Tiger

Anda berkongsi aktiviti berkaitan yoga di Instagram (@willowsmith) anda di setiap hari. Apakah maksud yoga bagi anda? Anda juga memasukkan beberapa pose yoga ke dalam gaya koleksi ini. Bagaimana perasaan anda ketika membuat pose yoga dalam koleksi baru Onitsuka Tiger?

Bagi saya, yoga adalah latihan yang menjadikan saya lebih dekat dengan diri sendiri sehingga saya dapat menenangkan fikiran saya cukup untuk membina hubungan saya dengan The Divine. Saya bersyukur kerana dapat menunjukkan pakaian yang cantik dan unik ini sangat memuaskan bagi saya!

Terangkan kempen ini dalam satu kata?

Saya akan menerangkan kempen ini dengan cara yang sama seperti menggambarkan kasut: keaslian.

Kongsi Artikel Ini
By Zainal Afnan

Related Posts